“Мачуха Вирішує Відправити Пасинка до Прийомної Сім’ї: Її План Провалюється”

Вікторія завжди була амбітною жінкою. Вона познайомилася з Габріелем на корпоративному заході, і їхній стрімкий роман швидко привів до заручин. Габріель був успішним бізнесменом, і Вікторія бачила в їхньому союзі крок вгору в своєму соціальному та фінансовому статусі. Однак була одна складність: 10-річний син Габріеля, Чарльз.

Чарльз втратив свою матір у трагічній аварії два роки тому. Хлопчик був тихим, інтровертним і все ще намагався впоратися з втратою. Габріель обожнював свого сина і робив усе можливе, щоб Чарльз відчував себе коханим і захищеним. Але Вікторія бачила в Чарльзі перешкоду для свого ідеального життя.

“Чарльз, у мене немає часу на це. Мені потрібно готуватися до весілля. Ти ж хочеш, щоб усе було ідеально для твого тата, правда?” – відповіла Вікторія, не відриваючи погляду від телефону, коли Чарльз намагався показати їй свій останній малюнок.

Чарльз мовчки кивнув і пішов геть, міцно тримаючи свій малюнок. Він дуже сумував за своєю матір’ю і відчував себе чужим у власному домі. Холодна поведінка Вікторії тільки погіршувала ситуацію.

У Вікторії був план. Вона вірила, що якщо зможе позбутися Чарльза, її життя стане набагато легшим. Вона почала сіяти сумніви в голові Габріеля щодо благополуччя Чарльза.

“Габріель, я дуже хвилююся за Чарльза,” – сказала вона одного вечора під час вечері. “Він здається таким замкнутим і нещасним. Можливо, йому потрібна професійна допомога.”

Габріель виглядав стурбованим. “Ти так думаєш? Я намагаюся зробити все можливе, щоб він відчував себе коханим.”

“Я знаю, але можливо цього недостатньо. Можливо, йому потрібне інше середовище,” – запропонувала Вікторія.

Габріель зітхнув. “Я подумаю про це.”

Протягом наступних кількох тижнів Вікторія продовжувала наполягати на ідеї відправити Чарльза до прийомної сім’ї. Вона навіть звернулася до соціальних служб, змальовуючи картину проблемної дитини, яка потребує більше допомоги, ніж вони можуть надати вдома.

Одного дня, коли Габріель був на роботі, Вікторія отримала дзвінок від соціального працівника.

“Пані Вікторія, ми розглянули вашу справу і вважаємо, що Чарльзу буде корисно тимчасово перебувати в прийомній сім’ї,” – сказав соціальний працівник.

Серце Вікторії забилося швидше від хвилювання. “Дуже дякую. Я повідомлю своєму чоловіку.”

Коли Габріель прийшов додому того вечора, Вікторія повідомила новину.

“Габріель, я сьогодні говорила з соціальними службами. Вони вважають, що для Чарльза буде краще тимчасово перебувати в прийомній сім’ї,” – сказала вона з удаваною турботою.

Габріель був приголомшений. “Прийомна сім’я? Ти впевнена, що це необхідно?”

“Так, Габріель. Це для його ж блага,” – наполягала Вікторія.

Неохоче Габріель погодився. Наступного дня соціальні працівники приїхали забрати Чарльза. Хлопчик виглядав розгубленим і наляканим, коли його вели з дому.

“Тату?” – покликав Чарльз зі сльозами на очах.

Габріель міцно обійняв його. “Це лише на деякий час, друже. Ти скоро повернешся.”

Але все пішло не за планом. Чарльз важко адаптувався в прийомній сім’ї, відчуваючи себе покинутим і нелюбимим. Його поведінка погіршилася, і він став ще більш замкнутим.

Тим часом Габріель почав бачити справжнє обличчя Вікторії. Він помітив, що вона ніколи не проявляла справжньої турботи про Чарльза і що її увага завжди була зосереджена на собі та їхньому майбутньому весіллі.

Одного вечора Габріель вирішив протистояти Вікторії.

“Вікторія, я більше не можу це терпіти. Я бачу, що ти намагаєшся зробити,” – сказав він сердито.

Вікторія спробувала захиститися, але Габріель був непохитний.

“Завтра я зателефоную до соціальних служб і поверну Чарльза додому,” – заявив він.

Але коли Габріель зв’язався з соціальними службами, він отримав жахливу новину. Чарльз втік з прийомної сім’ї і зник безвісти.

Серце Габріеля занурилося в безодню відчаю, коли він усвідомив серйозність ситуації. Він дозволив маніпуляціям Вікторії затьмарити його судження, і тепер його син був загублений.

Дні перетворилися на тижні, а слідів Чарльза не було знайдено. Почуття провини поглинуло Габріеля, і він розірвав заручини з Вікторією.

План Вікторії провалився з тріском. Вона втратила Габріеля, свій шанс на розкішне життя і найголовніше – завдала непоправної шкоди невинній дитині.

Що стосується Чарльза, його місцезнаходження залишилося невідомим. Хлопчик, який вже втратив так багато, тепер був загублений у світі, який здавався йому чужим.