“Схема Колишньої Дружини для Створення Проблем: Завжди Використовує Їхню Доньку”

Євген орендував квартиру у мого брата вже близько шести місяців, коли я вперше його зустріла. Мій брат, Григорій, попросив мене забрати орендну плату одного місяця, бо він був у відрядженні. Я постукала у двері, і Євген відповів з теплою усмішкою. Ми обмінялися люб’язностями, і перш ніж я встигла зрозуміти, ми вже глибоко розмовляли. Виявилося, що у нас багато спільного — схожі смаки в музиці, любов до походів і навіть спільна пристрасть до кулінарії.

З тижнів перетворилися на місяці, і ми з Євгеном почали бачитися частіше. Наші стосунки швидко розквітли, і здавалося, що ми створені одне для одного. Однак була одна значна перешкода: колишня дружина Євгена, Олена.

Олена завжди була суперечливою фігурою в житті Євгена. Вони розлучилися два роки тому, але вони ділили опіку над своєю восьмирічною донькою, Ніною. З самого початку Олена здавалася рішучою зробити наші стосунки якомога складнішими. Вона дзвонила Євгену в будь-який час дня і ночі, часто використовуючи Ніну як привід.

Одного п’ятничного вечора ми з Євгеном планували тиху вечерю у нього вдома. Як тільки ми збиралися сісти за стіл, його телефон задзвонив. Це була Олена. Вона стверджувала, що Ніна почувається погано і її потрібно негайно забрати. Євген, будучи відданим батьком, не вагався. Він вибачився і поспішив до дверей.

Коли він повернувся з Ніною, вона виглядала абсолютно здоровою. Вона навіть запитала, чи може подивитися свій улюблений мультфільм. Було очевидно, що Олена перебільшила ситуацію, щоб зірвати наш вечір. Це стало повторюваною схемою. Кожного разу, коли ми з Євгеном планували щось разом, Олена знаходила спосіб втрутитися.

Одного вихідного ми вирішили поїхати на коротку подорож до гір. Ми обидва були в захваті від цієї поїздки і ретельно її планували. Напередодні ввечері Олена знову зателефонувала. Цього разу вона стверджувала, що у неї на роботі виникла надзвичайна ситуація і їй потрібно, щоб Євген доглянув за Ніною на вихідні.

Євген був розірваний між двома обов’язками. Він не хотів мене розчаровувати, але також не міг ігнорувати свої обов’язки як батька. Неохоче він скасував нашу поїздку. Я намагалася бути розуміючою, але ставало все важче ігнорувати маніпулятивні тактики Олени.

Останньою краплею став сонячний суботній день. Ми з Євгеном планували пікнік у парку з Ніною. Ми думали, що це буде гарний спосіб провести час разом і для мене зблизитися з його донькою. Все йшло добре, поки Олена не з’явилася без попередження.

Вона стверджувала, що просто проходила повз і вирішила приєднатися до нас. Атмосфера швидко стала напруженою. Олена робила їдкі зауваження про наші стосунки і навіть натякала, що Ніні не подобається проводити час зі мною. Ніна виглядала збентеженою і незручною, опинившись між конфліктом своїх батьків.

Після того дня наші стосунки з Євгеном почали погіршуватися. Постійне втручання Олени давало про себе знати. Євген відчував провину за те, що не міг протистояти своїй колишній дружині, а я відчувала все більшу образу на ситуацію.

Зрештою ми вирішили зробити перерву. Це було не те, чого хотів хтось із нас, але здавалося єдиним рішенням. Маніпуляції Олени успішно вбили клин між нами.

Коли я збирала свої речі з квартири Євгена, я не могла не відчувати глибокого почуття втрати. У нас було так багато потенціалу разом, але його затьмарили постійні драми та конфлікти, які ініціювала його колишня дружина.

Врешті-решт любов не змогла подолати перешкоди, які поставила на нашому шляху людина, яка не могла відпустити минуле.